2008 ett riktigt hundår

Nu har Stormatte äntligen fått ordning stället där bloggarna ligger, inte riktigt allt i ordning, men tillräckligt för att det ska gå att blogga.

Nu kommer äntligen bilderna på vackra mig från året som gått, (2007 års bilder hittar du här).

2008 var året jag fyllde tre, känns en bra ålder för en tax, precis som alla andra åldrar, vi är liksom alltid väldigt bra.

Förutom en massa bra saker i januari så var det lite trist att jag fick sitta och vänta på Stormatte när hon skulle handla hamburgare, inte fick jag smaka.

Väntan

Väntan

I februari vet inte vad det tar åt Stormatte och Lillmatte, men de tyckte att jag skulle duschas. Jag badar gärna, men inte i badkaret. Gillar vatten underifrån, när jag själv vill *brrrr* inte så roligt. Dessutom så luktade jag tjära efteråt i flera dagar.

Blöt

Blöt

Mars var en trevlig månad, fick vara en del på landet. Nu var det inte korv som Bengt hade i handen, det var en kamera. Han är värre än Stormatte på att fotografera.

Nyfiken

Nyfiken

I april fick jag ta igen mig en del, det var en sorglig månad och ingen var glad.

Trött

Trött

I maj sjösatte Stormatte och hennes kompis Uttern Doris. Uppriktigt sagt så skulle jag hellre vilja promenera på torra land.

Båtfärd

Båtfärd

Så i juni var det demonstrationer mot FRA-lagen. Tycker det är en riktig dålig lag även om jag nu både har chips i nacken och ett tatuerat öra. Gillar inte övervakning, jag har nog med Stormatte och Lillmatte. Det var många som tyckte jag var väldigt vacker i min vita tröja. Blev lite trött av all uppmärksamhet och av alla som hela tiden skulle fotografera mig.

FRA

FRA

I juli var jag, Lillmatte och Stormatte på en roadtripp (här kan du se fler bilder), det var jätteroligt. Här brottas jag med en stor livsfarlig svart labrador, men modig och stark som jag är, så fäller jag henne.

Kamp

Kamp

Augusti är min favoritmånad, det är då Stormatte brukar ha semester. Här står jag och luktar efter rådjur, de är ofta på promenad förbi vårt hus (förutom då vi inte är där, då äter de upp alla blommor i trädgåden).

Jaktinstinkt

Jaktinstinkt

I september blev det till att promenera runt i omgivningar i stan. Lillmatte är med på denna tur till Nyckelviken i Nacka. Själv så önskar jag att nätet och mitt koppel försvann, så jag fick hugga tänderna i kaninerna.

Hunger

Hunger

Lite kallt i vattnet var det i oktober, men det var ändå inget som hindrade mig från att ta mig ett dopp i havet vid Björkviksbrygga.

Bada

Bada

November är inte en så rolig månad, bästa stället att vara på är under täcket och sova. Stormatte säger att jag är alldeles för morgontrött, men det är inget mot vad min älskade Lillmatte är, hon kan sova hon.

Mörker

Mörker

Så är det då den sista dagen i december 2008. Isen ligger nästan spegelblank och det är väldigt halt och kallt om tassarna. Om några timmar ska vi alla halka in på det nya året.

Halt

Halt

Andra som tycker gillar att blogga om: , , , ,

Tags: , , , , ,

One Response to “2008 ett riktigt hundår”

  1. [...] Stormattes blogg som jag är med. Året därpå minnena från 2007, finns på min gamla blogg År 2008 var jag hemma hos [...]

Leave a Reply