Stormatte har skaffat en videokamera

Jaha, vad ska jag egentligen säga, Stormatte har blivit med videokamera och vem är det som blir utsatt? Jo, naturligtvis jag. Men Lillmatte, vänta du bara tills Stormatte och jag är tillbaka i stan. Jag har minsann hört av Stormatte allt hon kommer att filma framöver. Åh bara det att Stormatte kan lägga ut filmerna på Youtube är ju en smula läskigt. Fast å andra sidan har ju inte så mycket tid för vare sig bloggar eller fotograferande, så det kanske kan rädda Lillmatte och mig från att behöva filmas när nyhetens behag har lagt sig.

Läs även andra bloggare om , , , , ,

Tags: , , , , ,

One Response to “Stormatte har skaffat en videokamera”

  1. hej allan! va söt du va me glasögon!!
    vi slutade blogga ett tag men sen började vi igen!
    vi finns på http://www.cybertaxarna.blogspot.com
    slafspussar från mustaschligan
    ps! kom igen nu matte o blogga lite!!

Leave a Reply