Musjakt

Måste säga att det är hemskt frustrerande, det bor en mus inne hos oss i köket.
Så jag måste helt enkelt ligga på lur för att fånga den. Jag lyckades med en annan mus, förra gången vi var här. Det trodde aldrig Stormatte och Lillmatte att jag skulle klara av, så de lät mig hållas i förrådet. Men sen var det de som tjoade omkring och skrek.
Stormatte ringde till Bästa Grannen som fick komma och ta ut musliket. Inte mig emot, jag äter hellre köttbullar och korv.
Fast nu är det inte de godsakerna jag vill åt, utan musen, *komsi*komsi* :)

Allan the Tiger på musjakt

One Response to “Musjakt”

 1. Nikita says:

  Hej brorsan!
  Hur gick det med musen, fick du tag på den?
  Matte och husse köpte en gård i somras som vi flyttade in i för 2 veckor sen. Matte har tre stora hundar som hon ibland sitter på(?!?!? …det är ju tur hon inte fått för sig att prova på mig och sonen)…men hursom så har hon en massa grejer och de har egna stora matsäckar. En dag blev matte jättearg för det hade kommit dit en mus som gnagt sig igenom säckarna och hällt ut allt!!!
  Själv blev jag jätteglad förstås, men det får du ju inte nämna! Jag har gett mig den på att fånga musen men hittills har jag tyvärr gått bet….några tips?
  Annars mår vi bra här och matte har planerat en resa till Östersund snart. Hon vill att jag ska träffa en ny pojke som tydligen är väldigt snygg och duktig…jaja, vi får väl se. Det är ju lite gammalmodigt att bli hopparad sådär men jag har ju ändå varit singel i över 1½år så det kan väl vara skoj.
  Barnen är nu större än mig allihop!! Azlan som fick stanna hemma är faktiskt den minsta av dem. Till o med Alva som bor i Sthlm är större!! Så nog har de fått dina gener :)
  Nä, nu måste vi ut o jobba säger matte. Både Azze o jag är med på byggena och hjälper matte, det kan hon behöva nu när det börjar bli så kallt.
  Fast snart ska hon starta eget så då får vi vara hemma :)
  Hoppas du har det bra trots att du inte får lika mkt plats som förut…vet hur det är(Azlan den lille skiten ska ju alltid vara med…).
  Kram brorsan!

Leave a Reply