Göran, varför inte vänta…

Läs med webReader

…några årtionden med att sända “Ordförande Persson”?
Har inte sett alla program, bara det första och det sista och jag är inte vidare imponerad. Brukar inte tycka synd om människor, men just nu så tycker jag synd om Persson. För det är klart, att om man är en person som känner att man är den som är utsedd att tala sanning och då inte vilken sanning som helst, utan den sanning man själv bär på (DN) och som alltsomoftast verkar sårande på andra människor då kan man inte vara en lycklig människa.

Tänk att inte våga skilja sig, för att det skulle fått konsekvenser för partiet. Att leva i flera år i ensamhet och se ett plan flyga fram och tillbaka till Malmö utan passagerare bara för att visa upp en fasad.
Såhär efter sista programmet, så känns det som att Persson inte haft en sund själ i en sund kropp. (Uppdaterat lite senare efter att ha läst ytterligare en artikel i DN med rubriken “Perssons ledarstil skapar osäkerhet” , så är det precis så som jag har en känsla av, att många runt Persson kände sig obekväma och rädda.)

Nä, det hade som sagt varit bättre både för Persson och partiet om inspelningarna hade fått legat till sig lite och mogna.

För att pigga upp mig lite och tänka att det bara kan bli bättre, så får det bli en bild i repris.

Mona och Allan, den bästa partiledaren och den bästa taxen och lite envishet skadar aldrig :)

allanochmona1

Detta är pingat på intressant.se, här kan du läsa andra bloggar om: , , ,

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • TwitThis
 • Google
 • del.icio.us
 • Tumblr
 • Pusha
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

2 Comments

 1. Per says:

  Antar att det är Allan till vänster?

 2. Lena says:

  En av mina bästa vänner är optiker, vill du att jag ska boka in en tid :)

Leave a Reply