En folkpartist med ryggrad

Läs med webReader

Måste säga att det är inte många bland alliansens riksdagsledamöter som har imponerat, hittar bara en, Camilla Lindberg
Hon verkar dessutom ha en bra koll på hur det parlamentariska arbetet går till. Om jag förstått det rätt och vilket hon också säger till Politikerbloggen, så har hon hela tiden haft en rak linje i sin partigrupp där hon diskuterat frågan och inte i media, för att sen backa. En riktig hjältinna med andra ord.

Det är tråkigt för den moderata riksdagsmannen Karl Sigfrid att han fört ut sina åsikter på bloggen, men inte tydligen inte tagit ställning och reserverat sig i sin partigrupp. Kanske borde vissa riksdagsledamöter få sig en duvning i hur man beter sig i riksdagen och mot sina partikamrater. Kanske att han har förutsatt att alla hans partikamrater läser hans blogg och att det räcker.

Centerpartisten Fredrick Federley verkar ta varje tillfälle i akt till att få visa upp sig. Nu gick det, precis som i salladsbarsaffären, inte så bra, förtroendet för honom har sjunkit ytterligare. När det gäller, så är han inte bara okunnig (vilket han var då det gällde att bedriva rörelse) utan även feg.

Birgitta Ohlsson, undrar varför hon inte röstade mot, utan bara la ner sig röst? Hon brukar visa på högre grad av mod, så även hon är lite av en besvikelse. Men det går inte att jämföra med hur Federley och Sigfrid har hanterat frågan.

Vad socialdemokraterna tycker, kan du läsa på hemsidan.

Det är inte ofta man ser flaggor från SSU, Miljöpartiet och MUF på samma sida vid en demonstration.
FRAdemonstration

Taxen Allan (som själv skrivit några rader om vad han tycker på sin blogg, “En tax tankar”) var med iklädd i vit tröja som vi andra.
FRAAllan

Här kan du läsa andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • TwitThis
 • Google
 • del.icio.us
 • Tumblr
 • Pusha
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

2 Comments

 1. Fia says:

  Är du helt säker på att hon, folkpartisten, verkligen tryckte på rätt knapp? Kanske slant fingret i voteringsögonblicket??

 2. Lena says:

  Nä, säker är jag inte. Sånt är svårt att veta och den enda som kan svara på det är nog hon själv, vi andra kan bara tro.
  Men säg att hon slant och tryckte “fel”, kanske var det hennes undermedvetna som ändå styrde henne att trycka “rätt”?

Leave a Reply