Betalar Newsmill skribenter eller skriver de gratis?

Läs med webReader

Det är roligt att det tillkommit en debattsajt på nätet och att den genererat många besökare.
Visst, det kan diskuteras om det finns behov eller inte av en site typ Newsmill eller inte, men jag gillar att det finns människor med idéer och som gör något av dem (jag är en smula avundsjuk på sådana driftiga människor).

Men det jag undrar över, det är om de som driver Newsmill betalar för att få folk att skriva eller inte.
Jag menar, fick Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammar betalt för att skriva “När vågar vi erkänna att det kan finnas ömhet i ett slag över munnen?” eller var det bara tankar som de kände att de måste få delge andra.

Jag menar, det är klart, att ett så provaktivt och i mitt tycke osedvanligt dumt och sjukt inlägg, vem skriver något sådant gratis.

Kanske står det någonstans hur det är med ersättningen, men antingen så har jag i så fall missat det, eller så är det skrivet väldigt finstilt.

Här kan du läsa andra bloggar om: , ,

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • TwitThis
 • Google
 • del.icio.us
 • Tumblr
 • Pusha
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

One Comment

 1. Olle says:

  Betalar gör dom alldels säkert. Som de flesta debattsidor.

Leave a Reply